Medlemskveld

Foreningen inviterte nye og gamle medlemmer til en kveld der vi delte både kunnskaper og gode smaker.

Foreningen avsluttet en flott sesong med å invitere medlemmene til en liten festkveld. Det ble servert lekkerheter fra naturens store skafferi. Medlemmene fikk smake på retter som innbakte strutsevinger, marikåpepai, kvanngravet laks, börek med brennesle og fetaost, geitramsfritatta, steinsopp-paté, grøftekantfrikadeller, finsk riskesalat, islandslavsuppe og mye, mye mer. Til velkomst ble gjestene servert fritert kvitkrull med einebærdipp med et glass sprudlende kreklingsaft – en stor suksess!

To av medlemmene, Astrid Schjellungen og Lilja Palovaara Søberg, holdt flotte foredrag. Astrid fortalte oss om opplevelse noen av forbundets medlemmer delte på årets nasjonale nytteveksttreff, og vi håper det førte til stor inspirasjon blant medlemmene for vårt treff i 2020. Lilja ga oss et spennende perspektiv på foreningens aktivitet ut fra hva mat betyr for mennesket og vår kultur, og også med fokus på et bærekraftig liv.

Det var også mulighet for medlemmene å delta på salgstorg, og her fikk vi se mange fine eksempler på hva medlemmene driver med når de ikke sanker. Det var alt fra saft, til neverprodukter, kranser, egg, strikketøy og salver med virkemidler fra naturen. Vi er stolte av å ha så flinke og kreative medlemmer!